Obiščita sex shop in izboljšajta vajino spolno življenje

V dolgotrajni zvezi se lahko kaj hitro zgodi, da vsakodnevni stres, obveznosti, dolgi urniki ter odvisnost od službe, ugasnejo strast in željo po seksu. Odnos tako sčasoma postaja vse bolj hladen in utrujajoč, spolni odnosi pa obveznost, ki vedno znova poteka po rutinirani poti.

A, brez skrbi; ni treba, da je tako. Načinov, kako pregnati dolgčas iz spalnice, v partnerju pa ponovno vzbuditi poželenje, je nebroj – od preizkušanja novih položajev, hitrega seksa na nenavadnih mestih, uporabe afrodiziakov, igranja vlog, do uporabe najrazličnejših erotičnih pripomočkov, ki jih lahko kupite v raznih sex shopih. Slednje vam predstavljamo v nadaljevanju.

Sex shop – kraj, kjer tvoje fantazije postanejo resničnost

Sex shop je kraj z neverjetno izbiro različnih erotičnih pripomočkov, zato se lahko kaj hitro zgodi, da bosta ob vajinem prvem obisku imela občutek izgubljenosti. Ravno zato je pomembno, da se pred obiskom pogovorita, na kakšen način in s čim želita popestriti vajino spolno življenje. Ko bosta vedela, česa si želita, bo iskanje med policami sex shopa, bistveno lažje. Večina seksualnih pripomočkov je sicer namenjena stimulaciji točno določenega dela telesa (klitoris, vagina, penis, anus), a jih je z nekaj domišljije mogoče uporabiti tudi za draženje drugih erogenih con.

Med najbolj prodajane artikle zagotovo spadajo vibratorji, ki se med seboj razlikujejo po barvah, velikosti, oblikah in nenazadnje tudi materialih, iz katerih so narejeni. V kolikor vama denarnica to dopušča, si tako lahko omislita celo vibrator iz 24-karatnega zlata ali čistega srebra. Večina vibratorjev ima več stopenj moči stimulacije, kar vama bo omogočalo stopnjevanje užitka. Naslednji v vrsti najbolj popularnih artiklov vsakega sex shopa so dildi ali umetni penisi. Le-ti so v primerjavi z vibratorji nekoliko bolj plastično prikazani, zaradi česar spominjanjo na pravi penis. Nadlaje lahko izbirata tudi med takimi seksualnimi pripomočki, ki so izdelani posebej za uporabo med spolnim odnosom – to so na primer obročki za penis oziroma erekcijski obročki, ki podaljšujejo erekcijo in preprečujejo prezgodnji izliv. Le-ti so lahko bodisi statični z različnimi reliefnimi površinami, bodisi vibrirajoči. Naslednji zanimivi pripomoček, ki bo pregnal dolgčas iz vaše spalnice so lahko tudi lisice, preveze za oči in svilena kravata. Izbira le-teh je v sex shopu prav tako velika, zato nikar ne odlašajta z obiskom le-tega. Če pa kljub pogovoru in vsemu napisanemu še vedno ne vesta, kakšno erotično igračko izbrati, pa nikar ne omahujta, brez sramu povprašajta za nasvet prijaznega prodajalca ali prodajalko, ki vama bo še najbolje svetoval ali za več informacij kliknita tukaj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail