Le najboljše za naše otroke

Velika večina staršev svojim otrokom privošči le najboljše in prav je tako. Otroci so naše največje bogastvo in hkrati naša prihodnost. V primeru, da jim bomo v njihovem najbolj ranljivem obdobju poskušali čim bolj pomagati, lahko upamo, da nam bodo pomagali v našem ranljivem obdobju, naši starosti.

Skrb za naše otroke se začne pri osnovi, pri tem, da jim nudimo kakovostno hrano. Seveda pa moramo poskrbeti tudi za zdravo okolje in otroci večino svojega časa preživijo v otroški sobi. Prav zato je izbira kakovostnega pohištva za otroško sobo izrednega pomena.

Prava otroška soba mora izpolnjevati več pogojev. Najbolj pomembno je, da je pohištvo izdelano iz zdravja prijaznih materialov, ki ne bodo škodljivi za otrokovo zdravje. Poleg tega mora biti izdelava na primernem nivoju, da uporaba pohištva za otroka ni nevarna. Kot vemo vsi starši, je otroška radovednost brez meja in nihče izmed nas si ne želi, da otroku na glavo padejo vrata ali predal. Poleg tega je pomembna tudi sama zasnova, saj je v otroški sobi pomembno, da ima čim manj vogalov in ostrih predmetov, na katerih bi se otrok lahko poškodoval. Še eden izmed pomembnih kriterijev pa je ta, da lahko soba z otrokom raste in se razvija. Previjalne mizice že kmalu ne potrebujemo več in prav je, da se jo da preoblikovati v drug kos pohištva, ki koristi nekoliko večjemu otroku.

Prav program pohištva Alples Planet zadostuje vsem zgoraj naštetim pogojem. Gre za izredno kakovostno izdelan produkt, ki z široko izbiro elementov omogoča popolno prilagoditev sobe prostoru in otrokovim potrebam. V nežni barvi breze v kombinaciji s 5 pastelnimi odtenki otroku ustvarimo toplo in svetlo okolje, v katerem se bo lahko mirno igral in se učil. Mehki ročaji preprečujejo, da bi se otrok pri igri poškodoval, nizke omarice omogočajo otroku, da svoje stvari lažje doseže, predali na koleščkih pa nudijo sobi primerno fleksibilnost. Program lahko otroka z dokupom dodatnih elementov spremlja skozi celotno odraščanje tudi prek 20 leta.

Članki iz iste kategorije: