Ne veter, temveč mavrica v laseh …

Mavrica se sedaj lahko iz neba preseli na vaše lase.

Ne, ni vam potrebno presedeti dolgih ur v frizerskem salonu, in las ne rabite obremenjevati in uničevati z nobenimi kemičnimi preparati. Vse kar potrebujete je le en klik, pet minut vašega časa, malo vode in domišljije, lak za lase in likalnik ter čudežne barvne krede za lase. Ne tiste krede s katerimi ste kot otrok risali ristanc na pločnike, in ne tiste s katerimi so učitelji v šolah z njimi pisali učno snov na table.

To so barvne krede za lase, posebej zasnovane, da v trenutku spremenijo vaše lase v najbolj nore pisane barvne tone, najboljše pri njih pa je, da las niti malo ne poškodujejo, prav tako pa si jih lahko nanesete na lase popolnoma same v vaši kopalnici. Barve lahko izbirate glede na vaše razpoloženje in želje, lahko jih kombinirate z oblačili ali dodatki, lahko se poigravate kolikor vas je volja.

Nekatere izmed vas si bodo zaželele samo kakšnega pramenčka, tiste drznejše pa si boste lahko pobarvale kar celotno dolžino las. Pobarvane lase z barvnimi kredami lahko poljubno oblikujete, spenjate in povezujete, pravzaprav omejitev pri ustvarjanju ni. Barvne krede bodo obstojne na laseh od enega do treh dni, odvisno tudi kako intenzivno jih boste pobarvale.

Še posebej so letos popularne ombre krede za barvanje las, ki so pakirane v različnih barvnih odtenkih ene barve in vam omogočajo, da vaše lase pobarvate tako, da bodo dejansko izgledali kot mavrica. Barve lahko poljubno nanašate eno za drugo od korena do konic las, od svetle proti temni ali od temne proti svetli. Če imate temnejše lase in želite bolj intenzivne barve, najprej nanesite belo kredo, šele nato pa preko bele barvno.

Ko boste gotove in zadovoljne s svojim izdelkom jih morati še le vržti čez ramena in se s ponosom in dvinjeno glavo odpraviti med ljudi.

Članki iz iste kategorije: