Kozmetika Afrodita – Marmelada :)

Nova senzacija iz Afrodite, ki je obnorela svet… na prodajnih poličkah je več sploh ni za dobiti, ženske si jo naročajo v naprej, rezervacije se vrstijo.

V trgovinah nestrpno čakajo na novo pošiljko, ki je ni od nikoder.

Kaj sploh je ta čudežna marmelada?

Ime je dobila po svojem videzu, ker zaradi svoje barve in strukture še najbolj spominja na marmelado, nikakor pa ni primerna za uživanje.
Narejena je iz kakovostnih naravnih olj, ki kožo še dodatno vlažijo in je absoluten “must have” letošnjega poletja, še posebej med ženskami.

Namenjena je hitrejši in intenzivnejši zagorelosti kože, predvsem za ljudi, ki bi radi lepšo in dolgo obstojno barvo.
Pred sončenjem jo je potrebno v izdatnem sloju nanesti na predele kože, kjer želite doseči najboljši možni učinek.
Ni primerna za otroke in ljudi z izjemno občutljivo, svetlo kožo.

Ne vsebuje UV zaščite, koži pa daje lep bronast ten in zdrav lesk.

Uporabnice so z njo izjemno zadovoljne, o čemer pričajo številni komentarji na raznih forumih.

Cena za 200ml pakiranje na Afroditini spletni strani znaša 8 eur, ampak je trenutno ni možno naročiti, ker je zaloga tudi tam že pošla.

Dokler se ta čudežna marmelada ponovno ne pojavi na prodajnih policah, lahko za hitrejšo in lepšo porjavelost poskusite tudi s katerim od domačih pripravkov ali pa pripomočkov, ki jih lahko kupite v drogeriji.

Na voljo so razne kapsule, ki zaradi vsebnosti beta karotena iin vitaminov obljubljajo lepšo polt, pa tudi številne kreme, ki naj bi imele podoben učinek. Zaenkrat še nobena ni doživela tako velikega povpraševanja in hvale kot ta marmelada, ampak morda je vseeno vredno poskusiti s kakšno alternativo.

Čudežno bi naj delovalo tudi mazanje s pivom, orehovim ali olivnim oljem, kakavovim maslom, ampak zaradi neprijetnih vonjev niso preveč priljubljene metode med uporabnicami.

Če nimate še nobene podlage je priporočljivo da preden odidete na sonce vsaj 3-4 krat obiščete solarij in da prve dni na soncu uporabljate zaščitni faktor. S tem se boste izognili opeklinam in lupljenju kože. Vsi ti izdelki za porjavitev so namreč namenjeni zgolj nadaljni uporabi.

In pa še ta zelo pomemben nasvet: Raje se sončite postopoma, po par minut dnevno, kot pa da cel dan preležite na nevarnem žgočem soncu, kajti tako bo vaša polt dlje obstojna in bolj enakomerna.

Članki iz iste kategorije: