Bodi drzna!

Se vam kdaj porajajo grde misli, medtem ko ste v službi? Ali pa se vam nič ne poraja, ker na to niti ne pomislite, ampak samo jamrate sami pri sebi kako je življenje dolgočasno, da se nič ne dogaja. Zakaj si ne popestrite svojega življenja? Tudi na svojem delovnem mestu se vam lahko porodijo kakšne grde misli, a ni tako.

Lahko ste tudi kjerkoli drugje in vam šibajo določene misli po glavi. In si mislite pa joj, potrebujem zraven svojega partnerja, da te moje misli uresničim. Ne ni tako! Uporabite lahko vibrator, ki vam lahko nudi enake spolne užitke kot pa vaš partner.

Related image

Pomislite malo. A ni recimo razburljivo in vzburljivo, da gresta s partnerjem nekam na samo, sta v avtu in kar v avtu se ljubita? Tam so užitki še toliko bolj močni in vse, saj vas je malo strah, da vas ne bi kdo ujel med tem, ampak zaradi tega strahu vam vse skupaj še tisočkrat bolj paše.

In enako je pri vibratorju, z njim ko ste sami lahko dosežete takšne užitke, da boste stokali od veselja od užitka, ki vam bo dan. Samo sram in strah vas ne sme biti, prepustiti se morate določenemu momentu in je to to, več ni potrebno. Užitke lahko dosežete s svojim partnerjem in z vašim vibratorjem. Zakaj bi imeli samo ene užitke, če si lahko naredite dvojne, samo drzni morate biti.

Članki iz iste kategorije: