Ker nasvet vedno prav pride…

Podaljševanje las, ki se v svetu čedalje bolj uveljavlja, danes že presega vse meje pričakovanega. Na trgu tako obstaja cela vrsta raznoraznih lasnih vstavkov in podaljškov za lase, s katerimi je mogoče z različnimi tehnikami podaljševanja las (za krajši ali daljši čas) doseči tako želeno dolžino, kakor tudi zgostitev redkih las in popestritev frizure z barvnimi efekti.

Začetniško spoznavanje s to tematiko je zato lahko sila konfuzno za marsikatero predstavnico nežnejšega spola, ki razmišlja o podaljšanju svojih las; izbira ustreznih podaljškov pa se zna kaj kmalu preleviti v precej neprijetno izkušnjo, ki bi ubila še tako veliko željo po dolgih laseh. V želji, da se kaj takega ne bi zgodilo tudi vam, smo zato sestavili spodnje vrstice, s katerimi vas bomo na hitro seznanili z različnimi vrstami podaljškov za lase, saj se boste le tako lahko odločile, kateri so ne samo najbolj primerni za vaš tip las in življenjski slog, temveč bodo tudi najbolj izpolnili vaše želje ter pričakovanja.

Kot smo že omenili, obstaja več vrst lasnih podaljškov, od clip on (tudi clip in) in tape on (tudi tape it) podaljškov, do keratinskih in microring podaljškov, ki se (med seboj) razlikujejo tako po ceni in materialu, iz katerega so narejeni, kot tudi po njihovi obstojnosti, trpežnosti in praktičnosti. V kolikor vas zanimajo vse informacije (vključno z vsemi prednostmi in slabostmi) o posamezni vrsti podaljškov za lase zatorej kliknite tukaj.

Članki iz iste kategorije: