Naj v kuhinji prevladajo okusi

Bi se radi pri kuhanju posvetili zgolj hrani in okusom, opravljanje kuhinjskih aparatov pa vam je odveč? Potem so indukcijske kuhalne plošče Miele prava izbira za vas. Z Mielejevimi indukcijskimi kuhalnimi ploščami se lahko spet posvetite harmoniji okusov, saj so te kuhalne plošče nezahtevne in predvsem vam v pomoč.

Mielejeve indukcijske kuhalne plošče imajo edinstveno funkcijo Con@ctivity. Ta avtomatsko uravnava delovanje nape, glede na delovanje kuhinjske plošče ter prilagaja njeno sesalno moč. Kuhalna plošča in napa tako medsebojno komunicirata prek radijskih valov in poskrbita za prijetno ozračje v kuhinji, brez vašega napora.

Avtomatsko delovanje za vaše kreativno ustvarjanje

Mielejeva avtomatika na indukcijskih kuhalnih ploščah avtomatsko uravnava intenzivnost moči kuhinjske plošče. Visoko začetno moči, ki se uporabi za začetek kuhanja tako kuhalna plošča avtomatsko preklopi na nižjo stopnjo moči, ki je potrebna za nadaljnje kuhanje. Tako je tudi skrb za pravočasno zmanjšanje moči odveč, pozabite lahko na prismojene jedi in brezskrbno ustvarjate nove kombinacije okusov.

Na indukcijski kuhalni plošči Miele je vgrajena centralna številčna lestvica, s katero lahko upravljate vsa kuhalna polja. Tam si lahko nastavite tudi čas, tajmer in zvočne signale, ki vas bodo opozorili na čas kuhanja.

Enostavno čiščenje

Čiščenje kuhalnih plošč zna biti zelo naporno, saj se na plošči naberejo tudi trdovratni maščobni madeži. Miele je svoje indukcijske kuhalne plošče zasnoval iz steklokeramike, ki je zelo enostavna za čiščenje. Njena površina je gladka in iz nje lahko z lahkoto odstranite prelite tekočine. Površina indukcijske kuhalne plošče ostane tudi razmeroma hladna, kar preprečuje, da bi se kaj zažgalo.

Vsestransko kuhanje

Če imate Mielejevo indukcijsko kuhalno ploščo, lahko brez skrbi uporabljate katere koli posode za kuhanje ali pekače. Njena kuhalna polja PowerFelx so namreč posebej vsestranska in prilagodljiva. Ob tem pa so kuhalna polja izjemno hitra pri segrevanju, saj imajo z močjo funkcije Booster do 7,4 kW edinstveno in neprekosljivo hitrost.

Da lahko Mielejeve indukcijske kuhalne plošče dosegajo vrhunske rezultate, imajo kuhalna polja ali plinske gorilnike različnih velikosti in oblik in vi tako lahko uporabljate lonce, različnih velikosti ter vedno ustvarite prave kulinarične specialitete. Številne kuhalne plošče nudijo tudi velika polja za pečenje.

Varno kuhanje

Varnost pri kuhanju je zelo pomembna. Vendar, da bo tudi skrb za varnost odveč, imajo indukcijske kuhalne plošče Miele številne funkcije varovanja. Za vsako stopnjo moči je določen maksimalni čas delovanja, če je ta prekoračen, se bo kuhinjsko polje avtomatsko izklopil.  Funkcija fiksiranja pa zaščiti vaše otroke, saj preprečuje neželeno spreminjanje izbranih stopenj moči med kuhanjem. Tako lahko brezskrbno svoje kuharsko znanje predajate mlajšim generacijam.

Članki iz iste kategorije: