Kako veš, da ga je vredno oženiti

Kako veš, da je vajina zveza pripravljena na naslednji veliki korak?

Vsi vaju sprašujejo, kakšne načrte imata za prihodnje in ali že razmišljata o poroki.
Tudi takrat, ko so prisotni ljubezen, strast in predanost je težko vedeti če gre za pravo stvar ali ne. Naš nasvet? Preglej teh par znakov, ki ti po mnenju strokovnjakov in številnih raziskav lahko pomagajo ugotoviti, če je nekdo iz pravega testa za ženitev.

Ni znorel, ko ste mu razkrili svoj dolg na kreditni kartici
Ko ste spregovorili o svojem dejanskem katastrofalnem stanju na računu, ni znorel, zamrznil ali zbežal – ostal je racionalen in ponudil je pomoč. To kaže na posebno raven zrelosti, sprejemanja in odprtosti in to so ene izmed poglavitnih lastnosti, ki jih mora imeti človek, s katerim se želimo poročiti. Če partner sprejme našo bitko z dolgom in se ponudi, da nam bo stal ob strani neglede na naše finančno stanje je vsekakor pravi.

Vzpodbuja ženske večere
Ne počutite se krive, če želite preživeti vikend ali večer s prijateljicami in jim posvetiti del svojega časa, brez partnerja. Še pomembneje pa je, da vas on pri tem podpira. Strokovnjaki celo menijo, da je za zvezo zdravo, vsake toliko imeti malo časa zase brez partnerja.
Partner razume vašo potrebo po neodvisnosti in ve, da potrebujete čas za prijateljice.

Vaša biografija ga zanima
Čeprav že zelo dobro ve, kaj vas osrečuje, želi vedno izvedeti kaj novega o vas. Sprašuje vas o vaših sanjah, stvareh iz otroštva, o stvareh, ki sežejo globoko v vas. Ker kaže željo po tem, da vaš želi razumeti, je to še razlog več, da mu zaupate.

Sprejema ljudi, s katerimi se družite
Dolgotrajna zveza pomeni tudi druženje in spoznavanje novih ljudi iz vajinih živiljenj. To da z veseljem spozna, koga novega iz vaše družbe in ga ne obsoja, pomeni, da vas sprejema prav takšne kot ste. Vključno z ljudmi, ki vas obdajajo. Sem spada tudi to, da se trudi razumeti z vašimi prijatelji in da se ne počuti ogroženega v družbi vaših moških prijateljev.

Se zna prepirati
Svoje življenje želit preživeti z osebo, ki se ji ni težko pogovarjati o poglavitnih stvareh in imeti težkih debat z vami. Kdo želi nekoga, ki vas samo posluša in kima, medtem, ko imate vi monolog. Če ste z vami pogovarja o težavah in pokaže interes ter išče rešitve, kako jih rešiti kaže zrelost in predanost. O problemih se z vami pogovarja sproti in jih ne tlači pod vzglavnik.

Vsake toliko z vami pogleda tudi kak “babji” film
Ne govorimo o tem, da morata vsak vikend pogledati kakšen ta film, dovolj bo že enega na mesec ali dva. Če si bosta vzela čas in kakšen romantičen film ob koncu še pokomentirala bosta s tem samo poglobila vajino zvezo in skozi vajino mišljenje o filmu izvedela še marsikaj novega eden o drugem.

Zvestoba mu je zelo pomembna
Tale se zdi samoumevna ampak je vredna razgovora. Raziskave so namreč pokazale, da bodo ljudje, ki so v preteklosti že prevarali partnerja 3,5 krat bolj verjetni, da bodo to ponovili. To ne pomeni, da oseba ni primerna za poroko, strokovnjaki le predlagajo, da imate s partnerjem resen pogovor o zvestobi, preden se podata pred oltar.

Njegovi prijatelji se vsi poročajo
Če se vam zdi da skupaj obiščeta več porok, kot pa diskotek, to verjetno pomeni, da tudi on razmišlja o tem, da bi se ustalil. Navadno se podzavestno obkrožimo z ljudmi, s katerimi smo na podobni mentalni ravni in če se mu ne zdi grozno, da se vsi njegovi prijatelji poročajo, se mu najverjetneje ne zdi grozno, da bi se tudi sam ustalil.

Čutiš, da je pravi
Če vam občutek pravi, da je pravi, ga poslušajte. Tukaj ni več kaj dosti za povedati, razen, da se odločajte po svojih notranjih vzgibih in intuiciji in ne poslušajte nasvetov vseh, ki želijo biti pametni, pa so verjetno še vedno samski, razočarani ali pa v zvezi pa osamljeni.

Članki iz iste kategorije: