Sonična zobna ščetka – naložba v prihodnost vašega otroka

Če spadate med tiste ljudi, ki namenjajo pozornost svoji ustni higieni, ste verjetno že razmišljali o nakupu električne zobne ščetke. Kaj pa sonične? Ali veste, kako deluje?

DELOVANJE SONIČNE ZOBNE ŠČETKE SONICARE

Sonična zobna ščetka s tehnologijo Sonicare ustvarja serijo do 62 000 visokofrekvenčnih gibov na minuto. Tako efektivno, a neagresivno poskrbi za odstranitev do 10-krat več zobnih oblog kakor bolj običajna ročna zobna ščetka, poleg tega pa s fluidnim delovanjem poskrbi tudi za boljšo nego težko dostopnih prostorov med zobmi. Zaradi svoje učinkovitosti pri odstranjevanju ostankov hrane in zobnih oblog je Philips Sonicare s strani zobozdravnikov danes najbolj priporočena sonična zobna ščetka.

Zobna ščetka

GLAVE ZA ZOBNE ŠČETKE ZA VSAKO POTREBO
So vaši zobje posebej občutljivi? Nosite zobni aparat? Bi radi imeli bolj bele zobe ali pa le bolje očistili svoje medzobne prostore, da bi preprečili nastanek kariesa? Kakršnekoli že vaše potrebe so, Philips je z mislijo na osebne potrebe uporabnikov oblikoval bogat izbor posebnih nastavkov za ščetke, ki omogočajo zadovoljitev različnih želja.

ZOBNE PRHE AIRFLOSS
Učinkovito čiščenje pogosto le težko dostopnih medzobnih prostorov je lahko precej zahtevna naloga, zato so se Philipsovi strokovnjaki domislili domiselne rešitve, ki vam bo precej olajšala to nalogo. Zobne prhe Philips Sonicare AirFloss so bile izdelane z mislijo za vse tiste, ki iz različnih razlogov ne marate uporabljati nitke; omogočile vam bodo prijetno, hitro in neboleče čiščenje medzobnih prostorov, nič manj učinkovito od čiščenja z navadno zobno nitko.

ELETRIČNE ZOBNE ŠČETKE ZA OTROKE
Ker je skrbna nega zob pomembna že v najnežnejših letih, je Philips zasnoval za vaše najmlajše zasnoval tudi električne zobne ščetke za otroke. Spoznajte posebno sonično zobno ščetko Sonicare For Kids, ki jo lahko uporabljajo otroci že od tretjega leta starosti naprej.


Električna zobna ščetka za otroke

Bluetooth® APLIKACIJA ZA NAGRAJEVANJE TEMELJITEGA ŠČETKANJA
Prednost te ščetke je tudi dodatna aplikacija, ki jo lahko namestite na otrokov telefon, ali svoj, če ga še nima. Aplikacija, ki je s pomočjo sistema Bluetooth® povezana z otrokovo zobno ščetko, bo otroka nagradila za pravilno in učinkovito ščetkanje, kar bo pri vašem malčku ustvarilo pozitivno asociacijo med ščetkanjem in nečim prijetnim.

VGRAJEN ČASOVNIK
Sonična zobna ščetka za otroke Sonicare For Kids bo zobe vašega otroka očistila z 500 gibi na minuto, poleg tega pa ima vgrajen časovnik KidTImer, ki mu bo pomagal pri merjenju časa ščetkanja, saj naj bi si za temeljito očiščene zobe in dlesni po priporočilu zobozdravnikov te ščetkali vsaj 2 minuti. Glede na starost in osebno preferenco vašega otroka lahko nastavite eno izmed dveh nastavitev ščetkanja; za mlajše otroke je predvidena nižja jakost, za starejše pa višja. Funkcija KidPacer bo poleg tega natančno spremljala proces ščetkanja in vašega otroka opozorila, kdaj je čas, da se premakne na naslednji kvadrant ustne votline, tako da bo zagotovo oščetkal vse zobe in dlesni. Poleg tega vam končno ne bo več treba skrbeti zaradi nastanka kariesa v medzobnih prostorih, saj bo sonična zobna ščetka Sonicare For Kids očistila kar 75 % več ostankov hrane na težko dostopnih mestih kakor navadna ročna ščetka.

Članki iz iste kategorije: