Raven trebušček = veselje

V večini primerov smo ženske tiste, ki vedno gledamo, da imamo sexy telesce, da je vse ravno, lepo, da so mišice tam kjer morajo biti in da je pač vse popolno na telesu, da se nič ne miga in je to to. Tudi veliko moških je takšnih, kateri dajo nekaj na svoj izgled, vedno več je takšnih pravzaprav, vendar v večini pa smo ženske najbolj usmerjene na zadnjico ter na trebuh, to dvoje se mi zdi da je od vsega najbolj izpostavljeno. Lahko delamo vaje za zadnjico in vaje za trebuh, vendar je zelo pomembno, da jih izjavamo pravilno. Sama sem pred leti kar sama doma telovadila, vendar nikakor ni in ni bilo nekih dobrih rezultatov (hmm le zakaj ne -> beri dalje).

Zato sem se nato kakšno leto nazaj odločila, da bom šla na skupinsko vadbo z mojo prijateljico, in ja bolje to kot pa nič, vsaj nekaj več miganja kot pa če sama doma nekaj delam. Ker kako je, ko nekaj sam doma delaš in nimaš kaj preveč pojma o pojmu? Par dni oz., če je sreča en teden res telovadiš in potem se ti več nikakor ne da in ravno zaradi tega potem tudi ni bilo nekih rezultatov! Za te skupinske vaje sem se odločila, ker tam bom mogla telovaditi, ne morem se kar odločiti, da se bom sredi telovadnice vsedla in prav tako, bila sem s prijateljico in sva nekako že imeli obveznost ena do druge, da morava iti in priti na to skupinsko vadbo kar je super, saj če si obvezan do nekoga, nočeš nekoga zraven tebe razočarati potem veš da boš res hodil na neko vadbo in si ne boš spet po enem tednu premislil in rekel “ni mi več”.

 

Plus tega veš da si vplačal nek denar v to in spet še en razlog več da MORAŠ iti in narediti nekaj za svoje telo. Ko sem redno hodila na vaje sem videla na sebi v dveh mesecih res večje spremembe, sploh okrog zadnjice je vse postalo bolj čvrsto ter tudi trebuh je postajal vedno bolj čvrst kar me je zelo veselilo. Sprva kakšen mesec mi je bila muka hoditi na to, ampak sedaj pa mi je pravi užitek in za nič na svetu ne bi nehala s telovadbo, prav navadiš se tega ritma in je to to.

Z dnem, ko sem začela hoditi na skupinske vadbe sem začela prav tako piti veliko več vode kot ponavadi (sicer nikoli nisem pila pretirano alkohola, pijače z mehurčki in sladke pijače me tako ali tako nikoli niso premamile in jih sploh nisem pila), ampak sem pa popila premalo vode / tekočine in to sem konkretno izboljšala in res se vidi na počutju. Seveda je velik del tudi prehrana, saj če se bašemo s sladkarijami in maščobami spet ne bo dobro in boste to prej ko slej opazili na počutju, če že ne na vašem telesu.

Po zelo intenzivni vadbi boste videli, ko boste prišli domov (če telovadite ob večerih seveda) se boste samo še umili, vlegli v postlejo in zaspali kot angelček! Resno! In ni ga lepšega občutka kot biti srečen v svoji koži, da si sam sebi všeč, da se fenomenalno počutiš, da izžarevaš neko energijo ter da vsako noč spiš kot angelček, najlepši občutki. Res je, začetek je težak, zelo težko sprva najdeš čas za telovadbo, ampak vse se da če se le hoče!

Članki iz iste kategorije: