Prevzeli ženski svet…

Podaljški za lase ali naravni clip on podaljški so obnoreli ves ženski svet. Na voljo je neizmerno veliko število barv in dolžin teh lasnih podaljškov. Zaradi tega ste lahko danes privlačna, dolgolasa zapeljivka, spet jutri pa mična kratkolaska.

Te naravne lasne podaljške si lahko kupite preko spleta ali pa kar kje pri frizerju. Tudi cenovno so zelo dostopni za vse nakupovalke.

Danes ste si kupile lepe črne lasne podaljške, vendar greste čez en teden na morje, pa bi rade na morje imele privlačne svetlo rjave lase. Lasne podaljške si lahko pobarvate kar doma. Za to pa boste potrebovale:
– barvo in razvijalec
– zaščitne rokavice
– čopič za barvanje in manjšo posodico
– alu folijo
– glavnik
– brisačo
– šampon in regenerator

Za barvanje lasnih podaljškov boste potrebovale kar veliko prostora, zato je jedilna miza zelo primeren prostor. Poskrbite za dodatno svetlobo, da ste lahko karseda natančne. Nato sledi mešanje barve. Priporoča se nakup dveh barv, ker je vse odvisno od gostote in dolžine lasnih podaljškov. Nato razčešite lasne podaljške in jih položite enega zraven drugega na alu folijo. S čopičem vedno barvajte lasne podaljške od sponk navzdol, ker lahko drugače poškodujete podaljške. Ko boste končale z barvanjem na eni strani, jih je treba obrniti še na drugo stran in postopek ponoviti. Ko boste z barvanjem zaključile, počakajte tako dolgo kot piše na škatli, potem pa vsak pramen posebej operite pod mrzlo vodo in to tako dolgo, dokler ne bo voda čista. Potem nanesite še šampon in na koncu še regenerator. Najbolje je, da se lasni podaljški posušijo naravno na brisači, kar lahko traja par ur (odvisno od gostote). Če pa nimate toliko časa, jih posušite s sušilcem za lase, vendar ne z prevročim zrakom, ker se lahko poškodujejo.

Članki iz iste kategorije: