Do več volumna z lasnimi podaljški

Ste tudi vi ena tistih predstavnic nežnejšega spola, ki se vsakodnevno trudi za volumen pričeske, a le-ta izgine takoj, ko ugasnete sušilec za lase? Se vaši lasje vse prehitro povesijo, ob lasišču pa so že po nekaj urah videti mastni in nenegovani? Vam vsakršen poskus oblikovanja pričeske – zaradi tankih, lomljivih las, ki nikakor nočejo sodelovati – predstavlja razkošje, ki si ga ne morete privoščiti? Potem je tokratna objava, v kateri vam bomo predstavili rešitev za vašo težavo, kot naročena za vas!

Za tanke lase, katerih premer je – v primerjavi z normalnimi lasmi – manjši, struktura pa krhkejša, je značilno, da so ne samo nagnjeni k izsušenosti, temveč tudi nimajo leska in so povsem brez volumna. Njihovo stilsko oblikovanje je zaradi tega izjemno težko ali skorajda nemogoče. Pa četudi si pri tem pomagate z raznoraznimi izdelki (od krtač, šamponov in balzamov, do mask in lakov za lase), ki so koncipirani prav za taki tip las. Kljub temu, pa vam ni treba obupavati, saj obstaja postopek zgostitve las, ki bo poskrbel za to, da boste odslej lahko tudi vi uživali v številnih bujnih pričeskah.

Pri postopku zgostitve las, vam med lase vstavijo pramene las oziroma lasne podaljške, ki so tako po videzu, kot po barvi, dolžini in strukturi, še najbolj podobni vašim, s čimer se doseže popolnoma naraven videz. Na trgu je zato ogromno različnih, bolj ali manj obstojnih metod oziroma postopkov zgostitve in podaljševanja las ter lasnih podaljškov oziroma lasnih vstavkov. Clip on (tudi clip in) in tape on (tudi tape it), keratinski ter microring podaljški so tako zgolj nekateri od njih. In, v čem se ti lasni podaljški med seboj razlikujejo? V prvi vrsti po ceni in materialu, iz katerega so narejeni. Od slednjega in metode, ki je bila uporabljena za njihovo pritrditev, pa je odvisna tudi njihova obstojnost, trpežnost in praktičnost. Za več informacij, vključno z natančnimi opisi, prednostmi in slabostmi posameznih lasnih podaljškov, pa klikni na: http://www.lasnipodaljski.si.

Članki iz iste kategorije: