Katera tekalna steza Nordictrack je prava za vas

Glede na majhne razlike med modeli, lahko mirno rečemo, da vsi NordicTrackovi modeli ponujajo skorajda vse željene funkcionalnosti, ne glede na to, kateri tip naprave izberete. Ampak, če se odločate med napravama, morate upoštevati nekaj dejavnikov.

Prvi dejavnik je vaše finančno stanje. Ti dve napravi se pri vseh prodajalcih prodajata po različnih cenah, povsod pa ima model 1750 nekoliko višjo ceno. Razen, če vam uspe najti poceni model 3700, bo verjetno najboljša izbira vseeno NordicTrack Commercial 1750, saj ponuja več funkcionalnosti in je tudi zmogljivejša naprava, medtem ko razlika v ceni ni tako očitna.

Ker sta velikost in teža obeh naprav bolj ali manj enaki, ju lahko primerjamo po moči motorja in nosilnosti. NordicTrack 1750 slavi zmago v obeh kategorijah, čeprav je razlika zares majhna.

Odločilni faktor pa bi lahko bil zaslon. Obe napravi imata 7″ zaslon, a zaslon na dotik s povezavo do interneta, ki ga omogoča Commercial 1750, je boljši od LCD zaslona, ki ga ponuja Elite 3700.

A ne glede na to, kateri model izberete, ste lahko prepričani, da ste kupili odlično tekalno stezo in da imata oba modela odlično garancijo.

Če gledamo na skorajda ne-obstoječe razlike, vam bo ustrezala katerakoli ized naprav. Dejavniki, ki se jih splača upoštevati, pa so denarne zmogljivosti, velikost in nosilnost. Če imate manj denarja, manj prostora, ste ožje postave in ne potrebujete dodatnega držala za tablični računalnik ter zmožnosti sinhroniziranja; potem se raje odločite za NordicTrack Elite 9500 Pro. A če najdete dobro ponudbo za model NordicTrack Commercial 1750 z majhnimi razlikami v primerjavi cene, zakaj ne bi izbrali tega? Z njim boste pridobili več možnosti vadbe.

Članki iz iste kategorije: